?>

4 yıl önce ikizini kaybetmiş ardından kansere yakalanmıştı: 17 yaşındaki Sude’den acı haber geldi

Denizli'de 4 yıl önce ikizi Seda Kesikbaş'ı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmesi sonucu kaybeden ve kardeşinin ölümü sonrası yumuşak doku kanserine yakalanan Sude Kesikbaş da (17) tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.

Gündem - 2 yıl önce

Hayırseverler Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Seda Kesikbaş, ikizi Sude Kesikbaş ve kardeşi Sena Kesikbaş, Gerzele Mahallesi'ndeki müstakil evlerinde 15 Ocak 2020'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan 3 kardeşten Seda Kesikbaş, hayatını kaybetti.

Diğer 2 kardeşi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. İkizinin ölümünün ardından rahatsızlanan Sude Kesikbaş'a, yumuşak doku kanseri teşhisi konuldu. O günden bu yana İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Sude Kesikbaş, bir süre önce Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARÇLIĞINI BAĞIŞLADI

Her geçen gün duruma kötüye giden Kesikbaş, geçen günlerde sokak hayvanlarının beslenmesi için bir derneğe harçlığını bağışladı. Dernek yöneticileri bağışta bulunan Sude Kesikbaş'ın hastanede yattığını, kanserle mücadele ettiğini ve sokak hayvanlarını da çok sevdiğini öğrendi. Patilerin Sesi Derneği ile Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği organize olup, tedavisi nedeniyle hastanedeki odasından çıkamayan Kesikbaş'a geçen 22 Kasım'da sürpriz yaptı. Hayvanseverler, sahibi oldukları köpekleri alıp, hastane bahçesine getirdi. Hayvanseverler kendilerine hastane odasındaki camdan bakan Kesikbaş'a el sallayarak moral vermeye çalıştı. Sude Kesikbaş da camdan el sallayarak karşılık verdi.

BU SABAH ACI HABER GELDİ

Sude Kesikbaş'tan bu sabah acı haber geldi. Talihsiz genç, tedavi gördüğü hastanede, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Sude Kesikbaş'ın cenazesi, Gerzele Mahalle Mezarlığı'nda kılınan namaz sonrası toprağa verildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Trabzonspor'da ayrılık: Enis Bardhi

2025-01-15 00:00 - Spor

Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu

2025-01-13 00:39 - Magazin

Menzil'de mülk kavgası,taşlı sopalı birbirlerine girdiler!

2025-01-14 17:08 - Gündem

Yüksek hızlı tren biletleri Ankara-İstanbul güzergahı ne kadar oldu?

2025-01-13 08:08 - Ekonomi

Öğrenci ve tam 2025 abonman fiyatları...

2025-01-15 00:00 - Gündem

Nazım Hikmet 123 yaşında

2025-01-15 14:08 - Kültür & Sanat

Setlerden uzak kalmıştı... Oyuncu Gizem Karaca anne oluyor!

2025-01-13 00:08 - Magazin

Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı

2025-01-16 21:08 - Siyaset

Hacı Sabancı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı babalık davası sonucu ne oldu?

2025-01-19 00:39 - Biyoğrafi

İmamoğlu'ndan hodri meydan: Onayın cezamı milleti rahat bırakın!

2025-01-15 19:09 - Siyaset

İlgili Haberler

Doğu ve Güneydoğu illerinde hissedilen deprem oldu!

10:54 - Gündem

Erdoğan: BM Güvenlik Konseyi’ndeki veto hakkı kaldırılmalı

09:41 - Gündem

Mehmet Pamuk: Fonlardaki kriz bugün başlamadı

08:19 - Gündem

Adalet Bakanı'ndan fon açıklaması: 4 şüpheli tutuklandı, 246 hesaba erişim engeli

10:59 - Gündem

Erdoğan'ın imzasıyla 27 ilde bazı alanlar orman sınırı dışına çıkarıldı

06:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Doğu ve Güneydoğu illerinde hissedilen deprem oldu!

10:54 - Gündem

Mansur Yavaş'ın ardından 7 belediye başkanı istifa etti!

16:37 - Siyaset

Adalar Belediyesi AKP'ye geçti!

12:11 - Siyaset

Menderes Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon

10:18 - Asayiş

Manisa'da okula silahlı saldırı: 2'si ağır 11 yaralı...

08:48 - Asayiş