?>

26 gündür kayıp... 24 yaşındaki Fatmanur’dan haber alınamıyor!

Burdur’un Bucak ilçesinde 21 Eylül’den itibaren kayıp olan kızları Fatmanur Elibol’u (24) bulmak için kapı kapı gezen acılı aile yetkililerden kızlarını bulmaları için yardım istiyor.

Asayiş - 2 yıl önce

Bucak ilçesinde 21 Eylül’de evinden armut toplamak için ayrılan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol’dan o günden beri haber alınamıyor. 2 çocuk annesi Elibol, kaybolduğu günün ardından ailesiyle son olarak 25 ve 26 Eylül’de iki kez telefonla iletişim kurdu ve bir daha da kendisine ulaşılamadı. Ailesi, genç kadının hayatından endişe duyuyor.

Kayıp Fatmanur Elibol’un annesi Fatma Avcı, kızının son olarak kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden "Armut toplamaya gidiyorum" diyerek ayrıldığını belirterek, kızlarının en son Bucak’ta “Üçgen” olarak bilinen kavşakta görüldüğünü dile getirdi.

"KIZIM ÖLÜ MÜ SAĞ MI BİLMİYORUZ"

Kızlarının hayatından şüphe ettiklerini dile getiren anne Fatma Avcı, kızının kaybolmasının ardından güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunduğunu söyleyerek, "Her yerde kızımı arıyoruz, ne ölü ne diri bir haber alamıyoruz. Kızımın sağ mı ölü mü olduğunu öğrenmek istiyoruz, bu belirsizlik dayanılmaz" dedi.

Avcı, çaresizlik içinde devlet yetkililerinden ve yurttaşlardan yardım beklediklerini vurguladı.

"KİMSE BU ACIYI YAŞAMASIN"

Avcı, kamuoyuna yaptığı çağrıda, kızının iki küçük çocuğunu asla terk etmeyeceğini belirterek, "Kızımın ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. İki küçük çocuğu var, onları bırakıp gitmezdi. Günlerdir uykusuzum, yemek yiyemiyorum. Çocuğumla her gün konuşurdum, hiçbir şekilde ortadan kaybolmazdı. Ne olur, gören ya da bilen varsa bize ulaşsın. Herkesin evladı var, kimse bu acıyı yaşamasın" dedi.

"ÖLÜ YA DA DİRİ HABER ALMAK İSTİYORUZ"

Fatmanur Elibol’un babası Hüseyin Avcı ise İstanbul’dan aldığı haber üzerine Burdur’a geldiğini ve güvenlik güçlerine başvurduklarını belirtti. Ancak günlerdir yapılan aramalara rağmen sonuç alamadıklarını ifade eden Avcı, "Kızımızın durumunu bilmiyoruz. Öldü mü, kaçırıldı mı, hiç haber yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz, iki küçük çocuk annesiz kaldı" ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li Meriç: Acı gerçek; gençlerimiz metamfetamin tuzağında!

2024-10-14 19:28 - Siyaset

2024'te en çok hangi akıllı telefon markaları tercih edildi?

2024-10-16 03:09 - Teknoloji

Akın Akınözü temmuz ayında kaybettiği annesi Özlem Akınözü'nü doğum gününde andı

2024-10-14 05:08 - Magazin

İsmi anılıyordu: Sedat Peker’den ‘Köfteci Yusuf’ açıklaması

2024-10-11 03:38 - Gündem

Özgür Özel: Ne Devlet Bey'in bizi hapsettiği yerde, ne de DEM Genel Başkanı Bakırhan'ın işaret ettiği istikametteyiz

2024-10-15 14:08 - Siyaset

Tarkan'dan Gebze'de yaşanan hayvan katliamına tepki

2024-10-12 09:08 - Magazin

Kadını öldürdü, intihar etti!

2024-10-13 11:39 - Asayiş

Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünde olduğu Aşık Shakespeare oyunun biletleri satışta

2024-10-17 00:08 - Magazin

Cem Yılmaz'dan Özkan Uğur'un doğum gününde duygusal paylaşım

2024-10-17 13:08 - Gündem

Kötü arkadaşlıklara son: Bağları hızla koparan 3 burç...

2024-10-14 00:00 - Yaşam

İlgili Haberler

Cem Küçük gözaltına alındı!

21:46 - Asayiş

Ahbap soruşturmasında 5 kişi daha ifadeye çağrıldı!

19:57 - Asayiş

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Sinem Dedetaş gözaltına alındı!

08:01 - Asayiş

Ahbap soruşturmasında 6 isim daha ifadeye çağrıldı

16:37 - Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 2 kişi daha gözaltına alındı

09:59 - Asayiş

Günün Manşetleri

Cem Küçük gözaltına alındı!

21:46 - Asayiş

AKP'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'dan dikkat çeken açıklama

14:52 - Siyaset

Sinem Dedetaş'tan açıklama: Aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında...

14:20 - Gündem

Timur Soykan ve Fatih Altaylı da ifadeye çağrıldı!

14:09 - Gündem

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav istifa etti!

11:09 - Siyaset