?>

25 Aralık Basketbol Kupası ödülleri

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Basketbol İl Temsilciliği ile organize edilen 25 Aralık Basketbol Kupası birincileri ödüllerini törenle aldı.

Spor - 7 yıl önce

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Basketbol İl Temsilciliği ile organize edilen 25 Aralık Basketbol Kupası birincileri ödüllerini törenle aldı.

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Basketbol İl Temsilciliği işbirliği çerçevesinde düzenlenen 25 Aralık Basketbol Kurtuluş Kupası, 330’un üzerinde potanın perisi ve potanın dev adamlarının katılımıyla Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde ödüllerini aldı. Ödül töreninde; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile çok sayıda antrenör, öğrenci velisi ve basketbol gönüllüleri dereceye giren takımları yalnız bırakmadı.

6.’SI DÜZENLENEN ORGANİZASYONA 22 TAKIM KATILDI

25 Aralık Basketbol Kurtuluş Kupası ödül töreninde dereceye giren sporcuların mutluluğunu paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporcu öğrencinin gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Törende öğrencilere hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Şehit Kamil, Gaziantep savunmasının baş mimarlarından biriydi ve bu müsabakalara katılan çocuklarımızın yaşında  bir çocuktu. Bugün eğer buralarda rahat spor yapıp yaşayabiliyorsak, atalarımızın ve o yaşta şehit olmuş evlatlarımızın sayesinde bunu yapabiliyoruz. Allah, o günleri bize bir daha göstermesin. Bundan 97 yıl önce Gaziantep’in kurtuluşu 25 Aralık’ta gerçekleşti. Şehitkamil Belediyesi olarak biz de değişik branşlarda geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Bugün 6.’sını icra ettiğimiz Kurtuluş Kupası etkinlikleri çerçevesinde 22 takımdan oluşan bir turnuva düzenledik. Bu turnuvada emeği geçen öncelikle Basketbol İl Temsilciliğine, velilerimize ve hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu müsabakalarda oynayan, bugün dereceye giren veya girmeyen 330 öğrencimizi yürekten kutluyorum. Bu tür müsabakaları, turnuvaları özellikle çocuklarımızın birbiriyle kaynaşmasını sağlamak, kulüplerarası irtibatları arttırmak adına çok önemsiyoruz. Diğer taraftan çocuklarımızda yalnızca akademik başarıyı değil, bir yandan da sosyal, sportif ve kültürel anlamda da belirli bir yerlere gelebilmelerini amaçlıyoruz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, velilerimize, hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Örnek bir sosyal sorumluluk projesi

2018-12-18 12:54 - Eğitim

Portakal mısın, mandalina mısın, narenciye misin?

2018-12-17 18:41 - Gündem

Gaziantep Kolej Vakfı namağlup şampiyon

2018-12-16 10:05 - Spor

Gaziantep'te ruhsatsız silah satışına gözaltı

2018-12-20 19:48 - Asayiş

Gaziantep'te iki oğluyla birlikte damadını öldürdü!

2018-12-16 14:31 - Asayiş

Çocuğunun gözü önünde sırtından vuruldu!

2018-12-15 16:09 - Asayiş

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon

2018-12-15 10:12 - Asayiş

Seçkin Koleji öğrencilerinden altın madalya

2018-12-19 08:02 - Eğitim

Hayallerinizi mutluluğa dönüştüren atölye

2018-12-19 15:41 - Yaşam

Gaziantep’te zincirleme kaza: 5 yaralı

2018-12-19 21:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

19:34 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

15:26 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

12:44 - Spor

Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!

11:09 - Spor

Futbolda bahis skandalında ikinci dalga: Ahmet Çakar ve kulüp başkanı da gözaltında...

10:37 - Spor

Günün Manşetleri

Meriç: İcra dosyaları 24,5 milyona dayandı, konkordato ve borçlar patladı

19:10 - Siyaset

CHP’li Öztürkmen: İthalat değil, yerli üretici desteklenmeli

19:06 - Siyaset

CHP Gaziantep’ten Fatma Şahin’e “konut” tepkisi

00:01 - Siyaset

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem