?>

2018’in en iyi şirketleri açıklanacak

Great Place to Work Enstitüsü, Türkiye’nin En İyi İşverenlerini 4 Mayıs’ta açıklayacak. 162 şirketten 85 bin çalışanın temsil edildiği araştırmada insan odaklı yaklaşımlar ile İK uygulamalarının bütünselliği değerlendiriliyor.

Ekonomi - 8 yıl önce

 

Great Place to Work Enstitüsü, Türkiye’nin En İyi İşverenlerini 4 Mayıs’ta açıklayacak. 162 şirketten 85 bin çalışanın temsil edildiği araştırmada insan odaklı yaklaşımlar ile İK uygulamalarının bütünselliği değerlendiriliyor.

Çalışanları ve şirket kültürünü derinlemesine analiz eden Great Place to Work Enstitüsü, 4 Mayıs’ta Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yer alan şirketleri açıklayacak. Altıncı kez açıklanacak listede araştırmaya katılan şirketler Great Place to Work felsefesine göre bir şirketin kurum kültürünün temelinde yer alan güvenilirlik, saygı hakkaniyet, gurur ve takım ruhu boyutları ile değerlendiriliyor.

Çalışan sayısına göre 5 kategori mevcut

Listeye giren şirketler çalışanlarının mevcut kurum kültürleri hakkındaki düşünceleri ve İK uygulamalarının bütünü üzerinden bağımsız bir şekilde değerlendiriliyor. Kapsamlı analizlerle gerçekleştirilen ve katılımın her yıl arttığı araştırmada ödüller, çalışan sayısına göre 20-50, 50-250, 250-500, 500–2000 ve 2000+ olmak üzere beş kategoride verilecek.

İK uygulamaları ile fark yaratanlar da ödüllendirilecek

Araştırmaya katılan şirketler; İK uygulamaları içerisinde yer alan özel alanlara ilişkin uygulamaları ile “Yaşam Boyu Öğrenme”, “İş Yaşam Dengesi”, “İK’da dijital dönüşüm”, “Fırsat Eşitliği ve Kadınların Desteklenmesi”, “Diversity”, “Toplumsal Paylaşım” özel ödüllerini almaya hak kazanacak. Bu alanda fark yaratan uygulamalara sahip şirketlere özel ödül verilecek. Ayrıca “IT’nin En İyi İşverenleri”, “Finans’ın En İyi İşverenleri” ve “Pharma’nın En İyi İşverenleri” olmak üzere bu sektörlerde başarı gösteren üç şirkete de ödül verilecek.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 17 yaşındaki genç kız 4. kattan ölüme atladı

2018-05-01 00:08 - Asayiş

İYİ Parti’nin Milletvekili aday adayları sahaya indi

2018-04-25 18:57 - Siyaset

Mahsum Altunkaya  güven tazeledi

2018-04-25 19:26 - Yerel

Prof. Dr. Ömer Arpacıoğlu, İYİ Parti'den aday adayı

2018-04-26 20:56 - Siyaset

Gaziantep'te 7 şirketin kayyımı Ak Parti'den istifa etti...

2018-04-27 09:26 - Gündem

Karaşahin, Ak Parti'den aday adayı oldu

2018-04-30 18:47 - Siyaset

Yeşilvadi'ye köprülü kavşak

2018-04-26 15:03 - Yerel

Kadooğlu Holding, öğrencileri ağırladı

2018-04-27 10:16 - Yerel

MHP İl Başkanlığı'na Muzaffer Çelik getirildi

2018-04-26 09:13 - Siyaset

Gaziantep'in sevilen ismi Ak Parti'den aday adayı oldu

2018-04-27 15:34 - Siyaset

İlgili Haberler

Güneydoğu ihracatçısının geleceği için başkentte kritik temaslar!

00:05 - Ekonomi

Türkiye Suriye ticaretinde yeni dönem: Nusaybin–Kamışlı sınır kapısı açılıyor!

00:32 - Ekonomi

Yıldırım: Gaziantep'e sağlanan finansman, Türkiye'nin rekabet gücüne yapılan yatırımdır.

00:00 - Ekonomi

Adnan Ünverdi ihracat rakamlarını değerlendirdi

00:17 - Ekonomi

Yıldırım: İhracat artışını katma değerle güçlendirmeliyiz

00:10 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gökay Çakır ve Başaran Aksu gözaltına alındı!

06:58 - Gündem

Emekli Amiral Türker Ertürk tutuklandı!

19:55 - Gündem

Ümit Özdağ'dan eylemdeki madencilere destek ziyareti

17:27 - Gündem

Butlan CHP, bir belediyeyi daha AKP'ye kazandırdı!

14:32 - Gündem

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset