?>

16 yaşındaki genç: Kimsenin umudu yok, bıktık artık!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında bugün Erzurum’daydı.

Siyaset - 5 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında bugün Erzurum’daydı. Akşener’e sorunlarını anlatan 16 yaşındaki bir genç, ''Kimsenin umudu yok, bıktık artık'' diye dert yandı.

 !#**v1158&pl=true**#! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’un Horasan ve Pasinler ilçelerinde esnafı ziyaret etti, vatandaşın ve çiftçinin sorunlarını dinledi.

Akşener’in dinlediği vatandaşlar, geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığının yanında KPSS’den yüksek puan almalarına rağmen atanamayan çocukları olduğunu da anlattılar.

“Biz, ‘Ülke kötü, durum kötü’ diyoruz. Diyor ki, ‘çıkar telefonu’. Ne alakası var? Bıktık artık yemin ederim bıktık. Dert dert dert nereye kadar… Ben köy okulunda okuyorum, babam çiftçi geçinemiyoruz. Bu sene kuraklık oldu, bizim ineklerimizin kemikleri sayılıyor. Yem alalım diyoruz, 160-200 lira. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bizim amacımız yaşamak, bizim amacımız bir grubu zengin etmek değil. Bizim amacımız emeğimizin karşılığını almak. Alamıyoruz. Hiç kimsenin umudu yok ben 16 yaşındayım, geceleri kafamı yastığa koyunca ‘ben 18 yaşında ne olacağım’ diyorum. Bizim elimizden kim tutacak?”

“ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİN Kİ BENİM YAŞIMDAKİ HERKES UTANDI”

Akşener, gence, “Öyle şeyler söyledin ki benim yaşımdaki herkes utandı. Senin şu an başka yerlerdeki yaşıtların gibi ıslık çalarak geziyor olman lazımdı” sözleriyle karşılık verdi.

Vatandaşlar, gençler ve esnaf Akşener’e şöyle dert yandı:

"SİGORTALAR BELİMİZİ BÜKÜYOR''''Alım gücü çok düşük, telefon satamıyoruz ama teknik bölümde güzel işler çıkıyor. Sigortalar belimizi büküyor. Stopajlar, sigorta maliyetlerimizi arttırıyor biz de bunu vatandaşa yansıtmak durumunda kalıyoruz.

''İKİ RİCAM VAR BİRİ HUKUK DİĞERİ ÇİFTÇİYİ KALKINDIRMAK''

Sizden iki ricam var biri hukuk, diğeri çiftçiyi kalkındırmak ki ülkemiz kalkınsın. Kapatılan fabrikaları açacak mısınız? Sizden tek ricam halka iş ve aş vermeniz. Başta iş sonra aş.

''ÜLKE KOKUŞMUŞ VAZİYETTE''

Ülke baştan sona kokuşmuş bir vaziyette. Liyakatsizlik bir yana hukuksuzluk, işsizlik bir yana… Benim amca oğlum KPSS’de 90 üstü puan aldı mülakatta elediler. Köyümüzün yollarını görmeniz lazım, ilkel kabileler gibi yaşıyoruz. Ülkenin doğusu ve batısı arasında neden 100 yıllık bir fark var.

''OKUYUP BİR YERE VARAMAMAKTAN BIKTIK''

Sizi umudumuz olarak görüyoruz. Biz artık beyin göçlerinden, okuyup bir yere varamamaktan bıktık. Yolsuzluktan, torpilden bıktık.

Haftanın Öne Çıkanları

Barış Terkoğlu bombayı patlattı! İnanılmaz ilişkiler ağı...

2021-08-12 09:28 - Gündem

Burhan Kuzu, görüşmek için resmen yalvarmış!

2021-08-10 07:50 - Gündem

Kesik başla poz veren AKP'liden 'ölüm' tehdidi!

2021-08-10 20:19 - Gündem

AKP'li vekil, Erdoğan'ı peygamber ilan etti!

2021-08-10 14:31 - Gündem

Paramount Otel için flaş haciz kararı!..

2021-08-10 17:59 - Gündem

Tecavüzcüler serbest bırakıldı! Edanur, intihar etti!

2021-08-08 16:05 - Gündem

Aliye Uzun: Ben bir reis sevdalısıyım...

2021-08-11 09:20 - Gündem

Sedat Peker, Şehit Eren Bülbül'ü unutmadı...

2021-08-11 16:58 - Gündem

Gaziantep'te korkutan yangın!..

2021-08-06 22:00 - Gündem

Bozuk ürünleri yeniden piyasaya sürmüşler!

2021-08-10 10:50 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Sen bizde 2 kuruş bulamadın, biz senin Bakanında 2 milyar lirayı ispatladık!

19:04 - Siyaset

Erdoğan'dan 'fon krizi' çıkışı: Yol haritamızı belirledik

19:02 - Siyaset

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a: O şarlatanı ya sen durdur ya gelip biz durduracağız!

15:58 - Siyaset

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset