?>

Kur’an-ı Kerim’in insan hayatındaki önemi

Muzaffer Ceylan’ın  “Kur’an ve Hz. Peygamber Örnekliğinde Vahiy Sohbetleri” Programı’nda, Kur’an-ı Kerim’in insan hayatındaki önemine dikkat çekildi.

Yerel - 6 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Muzaffer Ceylan’ın  “Kur’an ve Hz. Peygamber Örnekliğinde Vahiy Sohbetleri” Programı’nda, Kur’an-ı Kerim’in insan hayatındaki önemine dikkat çekildi.

İlahiyatçı Muzaffer Ceylan’ın  “Kur’an ve Hz. Peygamber Örnekliğinde Vahiy Sohbetleri’nde; “Kur’an ve Sünnet”le “Sahabe Örnekleriyle Hadisler” konusu ele alındı.

Onat Kutlar Konferans Salonu’nda organize edilen programda konuşan Ceylan, Kur’an’ın insanoğlu için her zaman yol gösterici olduğunu söyleyerek, bu anlayışın içerisinde bir tavır, bir bakış açısı barındırması gerektiğini dile getirdi.

Kur'an okurken hayattan kopuk okumaların, insanda olumlu bir dönüşüme vesile olamayacağını belirten ilahiyatçı Ceylan, “Kur’an’ı canlı bir okumalıyız. Kur'an'da geçen her ifadenin yerine kendimizi koymalıyız. Kutsal kitabın her zaman bizi muhatap aldığını ve bize seslendiğini düşünerek okuma yapmalıyız” dedi.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi katılımcılar arasında yer alan işitme engelli vatandaşlar için programı işaret diliyle tercüme etti. Programı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ da takip etti.

İlahiyatçı Muzaffer Ceylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te öğrenci, okul müdürünü bıçakladı

2019-10-11 08:32 - Asayiş

Empati'den Gaziantep'e ikinci okul

2019-10-11 18:46 - Eğitim

ORTADOĞU (ARAP) ÜLKELERİNİN TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

2019-10-11 09:27 - Gündem

Gaziantep'te feci kaza: 3 ölü

2019-10-14 09:04 - Asayiş

Sendika ağasına bak! 1.8 milyonluk makam aracı

2019-10-14 09:52 - Gündem

Nusaybin'de havan saldırısı: 8 şehit

2019-10-11 20:35 - Asayiş

Trump: Türk ekonomisini yok ederim

2019-10-07 19:24 - Dünya

Gaziantep'te havuza düşen 3 yaşındaki çocuk öldü

2019-10-07 15:00 - Asayiş

Yanık Merkezi bir ilk başardı!

2019-10-09 10:41 - Sağlık

Girişken ve Özyazgan ailelerinin acı günü

2019-10-13 16:33 - Yerel

İlgili Haberler

CHP’li Meriç’ten kırmızı biber üreticisi için soru önergesi

00:54 - Yerel

GASMEK, istihdama katkı sunmaya devam ediyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Sanat Akademisi başvuruları başladı

00:00 - Yerel

Türk Eğitim-Sen Gaziantep: Düşük promosyon tekliflerini kabul etmiyoruz!

00:17 - Yerel

Şahinbey'den çiftçilere gitar ve bağlama kursu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Emine Ülker Tarhan yeniden CHP'ye katıldı

14:39 - Siyaset

Akın Gürlek'in tapusunu sorgulayan memur gözaltına alındı!

10:23 - Asayiş

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde 7 şüpheli tutuklandı!

06:54 - Asayiş

Hüseyin Baş: İran'ın dolar hamlesi füzelerden daha etkili oldu

00:56 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten kırmızı biber üreticisi için soru önergesi

00:54 - Yerel