?>

25 Aralık Kurtuluş Kupası

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Minikler Futbol Şenliği yeşil saha renkli anlara sahne oldu.

Spor - 7 yıl önce

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Minikler Futbol Şenliği yeşil saha renkli anlara sahne oldu. U12 yaş grubundaki sporcuların katıldığı organizasyonda birçok sporcu ilk kez resmi bir maça çıkmanın heyecanını yaşadı.

Şehitkamil Belediyesi ve  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)  Gaziantep Şubesi işbirliği ile düzenlenen 25 Aralık Kurtuluş Kupası Minikler Futbol Şenliği, geçtiğimiz hafta sonu yüzlerce minik kramponunun yeşil sahadaki tatlı heyecanına sahne oldu. U12 yaş grubunda faaliyet gösteren spor kulüplerinin ve futbol okullarının katılımıyla düzenlenen turnuvaya minik sporcuların velileri ve futbolseverler de büyük ilgi gösterdi. Tecrübeli antrenörlerin müsabakalar süreci boyunca yapacakları gözlemlerin ardından TÜFAD U12 Kategorisi İl Karmasının da belirleneceği organizasyon, minik yeteneklerin müsabaka deneyimi kazanması ve spor yoluyla sosyalleşmelerinde de büyük rol oynayacak.

TURVANIN KAZANANI  ÖZKAYNAK DÜZENİ OLACAK

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin Türkiye genelinde miniklerin erken yaşlarda resmi müsabaka deneyimi kazanmaları adına birbirinden önemli çalışmalara imza attığını belirten TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen minikler futbol şenliği ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Gazi şehrimizi düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünü şanlı ecdadımızın torunları, geleceğimizin istikbali çocuklarımız, minik yeteneklerimizle yeşil sahada kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şehitkamil Belediyemiz ile kurumlar arası işbirliği çerçevesinde düzenlediğimiz turnuvanın bir şampiyonu, bir kazananı olmayacak. Bu turnuvanın kazananı öz kaynak düzeni, katılımcı spor kulüplerimiz ve spor okullarımızın altyapıları olacak. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Türkiye genelinde miniklerin erken yaşlarda resmi müsabaka deneyimi kazanmaları adına birbirinden önemli çalışmalara imza atıyor. Biz de imkanlarımız el verdiği ölçüde yerel yönetimlerimizin büyük desteği ile bu çalışmanın Gaziantep’te de en iyi şartlarda yürütülmesi konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu sezon ilimizde 13 yaş altında liglerin oynanması ve bu müsabakaların planlanmasına da TÜFAD Gaziantep Şubesi olarak büyük destek vereceğiz. 25 Aralık Kurtuluş Kupası Futbol Şenliğinde  yeşil sahada renkli anların yaşandığı 8 müsabakayı ilgiyle takip ettik. Gurur gümümüze kadar hafta sonları devam edecek turnuvaya tüm futbolseverleri bekliyoruz. Organizasyona olan desteklerinden dolayı Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te pitbull dehşeti!

2018-12-08 12:31 - Asayiş

Prof. Dr. Nevin Ergun'e önemli görev

2018-12-06 19:07 - Sağlık

GKV Liseleri'nde İşaret Dili ile seminer

2018-12-10 18:36 - Eğitim

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ünal Anka’da

2018-12-07 11:01 - Sağlık

Genç doktor adayı kansere yenik düştü!

2018-12-09 16:01 - Asayiş

Alkurt: Rantın adamı değil, halkın adamıyım

2018-12-08 21:02 - Siyaset

Niran Ünsal, Sess 27'de sahne aldı

2018-12-04 11:19 - Yerel

Bekir Öztekin adaylıktan çekildi

2018-12-04 12:00 - Siyaset

“Gaziantep Tiroit Okulu”

2018-12-08 22:49 - Sağlık

Şahinbey Kongre Merkezi'nde sona gelindi

2018-12-07 09:59 - Yerel

İlgili Haberler

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Mircea Lucescu yaşam savaşını kaybetti!

08:21 - Spor

Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı verildi!

12:56 - Spor

A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda... İşte rakipler...

06:48 - Spor

Günün Manşetleri

CHP'li Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile 41 kişi tutuklandı

08:26 - Gündem

Adalar Belediyesi'nde 24 imar dosyasına inceleme

20:12 - Asayiş

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem

AKP'li belediye meclisi üyesinden 'Atatürk'e ve 'Kemalistlere' skandal sözler!

10:10 - Gündem