?>

Gaziantep Kolej Vakfı Ulusal Forumu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu yıl 1-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında ikincisini düzenleyeceği Gaziantep Kolej Vakfı II. Ulusal Forumu - KOLUF 2019 ile ilgili hazırlıkları tamamladı.

Eğitim -

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu yıl 1-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında ikincisini düzenleyeceği Gaziantep Kolej Vakfı II. Ulusal Forumu - KOLUF 2019 ile ilgili hazırlıkları tamamladı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseler Müdürü Mehtap Özdemir “Bu çalışma ile gençlerin kişisel-sosyal gelişimlerini desteklemek, onların liderlik, girişimcilik özelliklerini ortaya çıkarmak ve geliştirmelerini sağlamanın yanı sıra, topluma ve çevreye duyarlılık becerilerini geliştirmek, sosyo-kültürel düzeylerini en üst seviyeye çıkartmak amaçlanmıştır” dedi.

Geçtiğimiz yıl ilki başarıyla gerçekleştirilen Gaziantep Kolej Vakfı Ulusal Forumu - KOLUF etkinliğinin bu yıl ikincisinin 1-4 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacağını açıklayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu yıl II.sini düzenleyeceği  Kolej Vakfı II. Ulusal Forumu - KOLUF 2019 ile ilgili gerekli hazırlıklarını tamamlamıştır. Bu etkinlik lise öğrencilerinin belirli komiteler içerisinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmalarını ve vardıkları sonucu bir çözüm taslağı içinde sunmalarını sağlayacak ulusal bir konferanstır.Forumda tartışılacak konular; Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal, medya, uluslararası ilişkiler ve çevresel sorunları olacaktır.   Bu çalışma ile gençlerin kişisel-sosyal gelişimlerini desteklemek, onların liderlik, girişimcilik özelliklerini ortaya çıkarmak ve geliştirmelerini sağlamanın yanı sıra, topluma ve çevreye duyarlılık becerilerini geliştirmek, sosyo-kültürel düzeylerini en üst seviyeye çıkartmak amaçlanmıştır. Türkiye’nin farklı şehirlerinden farklı okulların katılımı ile gerçekleşecek Forum 1-4 Temmuz 2019 tarihinde GKV Özel Okullarında düzenlenecektir” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

173 bin öğrenciye karne hediyesi lunapark bileti

- Yerel

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi açılıyor

- Yerel

Gaziantep’te tarla süren çiftçi traktörün altında kaldı

- Asayiş

İlgili Haberler

GİBTÜ'de geleceğin hekimleri beyaz önlüklerini giydi

00:00 - Eğitim

SANKO Okulları, “En Dönüştürücü Proje” ödülü kazandı

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’den Anlamlı Proje: Sağlıklı Tercih Festivali

00:00 - Eğitim

2025 LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS sınav giriş belgesi nereden alınır?

08:39 - Eğitim

2025 DGS geç başvuruları başladı mı? DGS geç başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?

00:39 - Eğitim

Günün Manşetleri

Son Dakika... İzmir'de grev sürüyor: Cemil Tugay'dan 'Görüşme yolu kapandı' mesa

01:38 - Gündem

CHP'li vekil 'müjdeyi' duyurdu: 'Fatura tutarlarının iadesini alabilirsiniz'

01:09 - Ekonomi

Gazeteci Gökhan Özbek hayatını kaybetti

00:39 - Gündem

Tutuklanan Hasan Akgün’den ilk mesaj: ‘Başımı eğmedim, eğmeyeceğim!'

00:38 - Siyaset

Tutuklanan Aykut Erdoğdu'dan tek cümlelik mesaj: 'Vatan sağolsun'

00:09 - Siyaset