?>

Fadıloğlu, özel sporcuları ve ailelerini tebrik etti

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Takımı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda 14 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Spor - 7 yıl önce

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Takımı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda 14 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, özel sporcuları ve ailelerini tebrik etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular 1. Bölge Müsabakası 02-04 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleştirildi. 9 sporcu 1 antrenör ve 1 idareci ile müsabakaya katılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Takımı, şampiyonadan 4 altın, 5 gümüş, 5 bronz toplam 14 madalya ile ayrıldı. Marmara, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden spor kulüplerinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda kulvarlarda performans sergileyen tüm sporcular, tribünleri dolduran seyircilerden büyük alkış topladı.

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR VELİLERİMİZE

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Takımının 1. Bölge Yüzme Şampiyonasında elde ettikleri başarıyı değerlendiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kazanılan başarılarda en büyük paylardan birinin sporcu velilerine ait olduğunu söyledi.  Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Alleben Yüzme Havuzunda çalışmalarını sürdüren tüm performans gruplarımızda olduğu gibi özel sporcularımız da sezon başında hedeflediğimiz noktalara ulaşabilmek amacıyla yoğun ve bir o kadar da emekli çalışmalar gerçekleştirdiler ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda 14 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Sporcularımız Baybora Bay, Ozan Can Tutar, İlayda Ferik, Emine Nur Baskın, Sevcan Beşe ve Deniz Ormancı madalya sahibi isimler oldular. Kazanılan başarılarda en büyük paylardan biri de değerli sporcu velilerimize ait. Değerli velilerimize sürece olan katkılardan dolayı büyük bir teşekkür borçluyuz.  Organizasyonun düzenlenmesinde başta Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonun yetkili kurulları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te bir otelde hayat kadınlarıyla...

2019-04-09 19:02 - Gündem

Gaziantep’te 8 yaşındaki öğrenciye tecavüz iddiası!

2019-04-09 00:15 - Asayiş

Altunkaya ailesinin acı günü

2019-04-06 15:27 - Yerel

Necati Bağcı'nın katili yakalandı!..

2019-04-10 15:51 - Asayiş

Gaziantep'te Abdulkadir Aksu Bulvarı 2 gün kapalı

2019-04-10 16:26 - Yerel

Gaziantep'te bir cinsel istismar olayı daha

2019-04-10 14:30 - Asayiş

Gaziantep spor camiası yasta...

2019-04-06 10:00 - Spor

Gaziantep'te bebeğini öldüren cani anne tutuklandı!

2019-04-08 13:59 - Asayiş

Altunkaya taziyeleri kabul edecek

2019-04-09 10:03 - Yerel

Gaziantep'te kadınlar kaza yaptı, silah çekildi!

2019-04-07 11:44 - Asayiş

İlgili Haberler

TFF'den Bursaspor'a 'Leyla Zana' cezası

08:08 - Spor

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

19:34 - Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

15:26 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

12:44 - Spor

Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltında!

11:09 - Spor

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: MHP kendi raporunda Bahçeli’yi yalanlamış!

18:51 - Siyaset

Kemal Okuyan: Kara para, bahis ve uyuşturucu piyasası Türkiye ekonomisiyle bütünleşmiş durumda

18:49 - Siyaset

Meriç’ten TBMM’de borç tepkisi: Bu para nerede?

18:47 - Siyaset

Deprem suçları 11. Yargı Paketi'nden çıkarıldı!

16:59 - Gündem

Köprü ve otoyol ücretlerine yapılacak zam oranı belli oldu!

13:22 - Ekonomi