?>

GTO KOSGEB Temsilciliği hizmete açıldı

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı tanıtım toplantısı Gaziantep Ticaret Odası ve KOSGEB Gaziantep İl Müdürlüğü iş birliğinde, Gaziantep Bölgesel Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi GETHAM’da yapıldı.

Yerel - 7 yıl önce

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı tanıtım toplantısı Gaziantep Ticaret Odası ve KOSGEB Gaziantep İl Müdürlüğü iş birliğinde, Gaziantep Bölgesel Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi GETHAM’da yapıldı.

KOBİ’lerin dijitalleşme projelerine sağlanacak KOSGEB desteklerinin anlatıldığı toplantıda konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve GETHAM Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Acıoğlu, KOBİ’lere destek ve yol gösterici olunması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Her fırsatta işletmelerimizdeki dijital dönüşümden, çağa ayak uydurmaktan ve geleceği hayal etmekten bahsediyoruz. Bunlar çok önemli kavramlar. Ülkemizin teknoloji yarışında üst sıralarda yer alması, geride kalmaması için hayati öneme sahip. Buradaki herkes de çok iyi biliyor ki; dijital dönüşüm şart, işletmeni yenile, güncelle, üretim süreçlerini dijital süreçlere entegre et demek yetmiyor. Bir destek, bir ışık, bir yol gösterici olmak gerekiyor. Gaziantep Ticaret Odası ihracatın gelişmesi için firmalara nasıl “İhracat Koçu” oluyorsa KOSGEB de KOBİ’lere bu dijital dönüşüm sürecinde yol arkadaşı, itici bir güç oluyor, olacak.”

GTO KOSGEB Temsilciliği hizmete açıldı

GETHAM bünyesinde GTO KOSGEB Temsilciliğinin hizmet vermeye başladığını belirten Acıoğlu, temsilciliğin KOSGEB’in destekleri noktasında köprü görevi üstleneceğini söyledi.

“Biz KOSGEB temsilciliğini hizmete açtık çünkü girişimcilerimizin yalnızca fikirleriyle meşgul olmalarını istiyoruz” diyen Acıoğlu, “Ürün tasarımında, pazarlama aşamasında GETHAM, finans noktasında da KOSGEB girişimcilerin destekçisi, çözüm ortağı olacak. O yüzden KOBİ’lerimize diyoruz ki GETHAM’a gelin kahve içerken geleceğinizi şekillendirelim.”  şeklinde konuştu.

Acıoğlu, “Bizim şevkimize, heyecanımıza her zaman ortak olup destek veriyorlar.” diyerek KOSGEB Gaziantep İl Müdürlüğüne ve KÜSGET Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş’e de teşekkür etti.”

Konuşmaların ardından program tanıtımı için KOSGEB İl Müdür Vekili Selim Çörekçioğlu ve Gaziantep Üniversitesi Araştırma Görevlisi Doktor Mehmet Arıcı tarafından sunumların gerçekleştirildiği toplantıya TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri de katıldı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

'Öküz' haberi gazeteciyi işinden etti!

2019-03-30 09:58 - Siyaset

Gaziantep'te muhtarlık kavgasında kan aktı!

2019-03-31 16:00 - Asayiş

Gaziantep'te kaybolan 7 yaşındaki Azra bulundu

2019-04-02 21:41 - Asayiş

Sokak ortasında kafasından vurulmuştu!

2019-04-01 19:04 - Asayiş

Gaziantep'teki muhtarlık kavgasına 15 gözaltı

2019-04-04 20:22 - Asayiş

Davulcu Aşiretlerin Bağımsız adayı kaç oy aldı?

2019-04-02 12:25 - Siyaset

Gaziantep sevdalısı Ali Araptarlı'yı kaybettik...

2019-04-04 20:55 - Gündem

AKP’li Yavuz'un iki yüzü...

2019-04-04 08:57 - Siyaset

Gaziantep'te meclis üyeleri listesi belli oldu

2019-04-01 10:12 - Siyaset

Gaziantep'in En Hızlısı Yarışması

2019-04-04 18:30 - Spor

İlgili Haberler

Vali Kemal Çeber’ den Ramazan Bayramı mesajı

07:55 - Yerel

GAGİAD Başkanı Yunus Kara'dan, Ramazan Bayramı mesajı

07:51 - Yerel

Şahin’den teşekkür: Her hizmetin altında Bozgeyik’in imzası var...

00:00 - Yerel

GSO Başkanı Ünverdi, Ramazan Bayramı’nı kutladı

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Danıştay, MEB’den “Ramazan Genelgesi” için savunma istedi

17:55 - Gündem

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

170 akademisyenden Mehmet Türkmen için destek bildirisi

02:00 - Gündem

Türkiye yine 'özgür olmayan ülke' kategorisinde...

00:11 - Gündem

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset