?>

Okullar Arası Satranç Turnuvası

Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası’nda 850 öğrenci mücadele edecek.

Yerel - 7 yıl önce

Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası’nda 850 öğrenci mücadele edecek.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası, 8 farklı kategoride 850 lisanslı sporcunun katılımıyla Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde başladı. Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen organizasyona satranç sporcuları büyük ilgi gösterdi. 2 gün boyunca 7 tur üzerinden oynanacak müsabakalar sonrasında dereceye giren okullar, Gaziantep’i okul sporları grup müsabakalarında temsil edecek.

SPORCULARIMIZIN İLGİSİ MEMNUNİYET VERİCİ

Okullar Arası Satranç Turnuvası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek, satranç sporcularının organizasyona olan ilgisinin memnuniyet verici düzeyde olduğunu söyledi. Yüksek, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“2019 öğretim yılı okul sporları satranç müsabakalarını bu yıl kurumlar arası işbirliğiyle Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenledik. Sporcu öğrencilerimizin organizasyona olan ilgisi memnuniyet verici düzeyde. Turnuva 8 farklı kategoride 850 lisanslı sporcunun katılımıyla düzenleniyor. Her zaman olduğu gibi bu organizasyonumuzu da Şehitkamil Belediyemizin büyük destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Organizasyonun her aşamasında Şehitkamil Belediyemizin katkıları var.  Ben, katılımcı tüm sporcularımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımcı tüm sporcularımıza ve okullarımıza başarılar diliyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Beykent - Karataş hattına 22 otobüs

2019-03-07 11:14 - Yerel

Sanko şirketleri yine zirvede

2019-03-08 09:40 - Ekonomi

Gaziantep'te Uzman Çavuş intihar etti!

2019-03-11 22:46 - Asayiş

Gaziantep'te liseli genci yan baktın diye öldürdüler!

2019-03-07 14:49 - Asayiş

“Kadın Gözüyle Şehirler”

2019-03-07 13:43 - Yerel

Yeryüzü Koleji'nden açıklama

2019-03-07 10:31 - Gündem

Mansur Yavaş’a 3 yıl hapis talebi

2019-03-11 09:28 - Siyaset

SANKO Okulları Yıldız Kızlar Tenis Takımı il birincisi

2019-03-09 11:24 - Spor

Uğur İnşaat mağdurları yol kapattı!

2019-03-07 19:24 - Gündem

Emniyet Müdürü Karaduman'dan Kadınlar Günü mesajı

2019-03-07 13:39 - Gündem

İlgili Haberler

Bünyamin Bozgeyik'ten Kurban Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Başkan Mahsum Altunkaya’dan Anlamlı Bayram mesajı

00:00 - Yerel

Halit Acar’dan Kurban Bayramı Mesajı

00:00 - Yerel

Gazeteciler, Hataylı öğrencilerle umudu paylaştı

00:00 - Yerel

2026 Türkiye Drift Şampiyonası’nın ikinci ayağı yapıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu hakkında kesin ihraç talebi

08:39 - Siyaset

Meclis'e yürüyen Özgür Özel, TOMA'ya çıktı: Ben bu yoldan dönmem!

17:34 - Gündem

Mahmut Tanal gözyaşlarını tutamadı!

16:49 - Gündem

CHP'li Nurhayat Altaca Kayışoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tepki

10:49 - Gündem

CHP Genel Merkezi'nin önüne gelen 'Kılıçdaroğlu destekçisi' AKP'li çıktı!

09:55 - Gündem